KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

kokke menu Fredericia

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen fra 1. oktober - 7.november 2024:

  • Kold dampet torskeryg med svampemayo, hjemmelavet syltede tyttebær og brøndkarse
  • Langtidsbraiseret oksetværreb i rødvin med knuste kartofler, bagte rødbeder og rødvinssauce
  • Nøddetærte med hvid chokolade og kaffeis

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bestil venligst på:

Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Bestil senest kl. 19.30.

Se menu

stjerneskud og vin
FROKOSTTILBUD

Frokosttilbud - Stjerneskud og vin

Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 169,-

Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin

 

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Steak med whisky sauce
FREDAGSTILBUD

Fredagssteak

Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.

Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.

Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00

Pris: Kr. 185,- pr. person

Bemærk: Kan ikke bestilles som take away

Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Vildtaften fredericia

Vildtaften

Jagten er gået ind, og denne periode indeholder vidunderlige muligheder for at kreere lækre efterårsretter med vildtet, der lever i vores natur.
Vi har derfor sammensat en lækker 4-retters menu med noget af det bedste fra naturen.

Dato: 12. oktober 2024

SE MENU

Pris: Kr. 435,- pr. person inkl. velkomstdrink

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

Julemenu 2024

Kokken anbefaler i julen

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en lækker 3 retters menu - også i julen.

Menu for november/december:

  • Røget laks med citrusmayo og æggestand
  • Stegt andebryst med sauteret rødkål, valnødder og honning. Serveret med cherrysauce og hvide kartofler
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bemærk: Bestilles senest kl. 19.30.

MORTENS AFTEN

Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.

Dato: 8. november til aften samt 9. og 10. november til frokost og aften

  • Andesteg
  • Ris a la mande

Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

Julebuffet take away

Den traditionelle julebuffet

Julemad ud af huset

Skal du stå for julemaden til årets julefrokost? Læn dig tilbage og lad os sørge for den helt store julebuffet med alle de klassiske retter, som vi kender og elsker.

Se menu

Pris pr. person kr. 248,-
(Min. 15 personer og kun ved forudbestilling)

Bemærk: Skal bestilles senest en uge før

julebuffet ud af huset fredericia
MED FLERE LÆKRE RETTER

Den store julebuffet

Julemad ud af huset

Skal du stå for julemaden til årets julefrokost? Læn dig tilbage og lad os sørge for den helt store julebuffet med alle de klassiske retter, som vi kender og elsker.

Se menu

Pris pr. person kr. 398,-
(Min. 15 personer og kun ved forudbestilling)

Bemærk: Skal bestilles senest en uge før

Selskab på Hotel Postgaarden

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Se mere

Bronze økomærke

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Daka Refood

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne