KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage
Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-
Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen fra 1. oktober - 7.november 2024:
- Kold dampet torskeryg med svampemayo, hjemmelavet syltede tyttebær og brøndkarse
- Langtidsbraiseret oksetværreb i rødvin med knuste kartofler, bagte rødbeder og rødvinssauce
- Nøddetærte med hvid chokolade og kaffeis
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bestil venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Bestil senest kl. 19.30.
Frokosttilbud - Stjerneskud og vin
Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 169,-
Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
Fredagssteak
Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.
Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.
Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00
Pris: Kr. 185,- pr. person
Bemærk: Kan ikke bestilles som take away
Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
Arrangementer i 2024 på Hotel Postgaarden
2024 byder på smagsfulde menuer, fantastiske arrangementer og mere til!
Udforsk vores arrangementskalender her.
Vildtaften
Jagten er gået ind, og denne periode indeholder vidunderlige muligheder for at kreere lækre efterårsretter med vildtet, der lever i vores natur.
Vi har derfor sammensat en lækker 4-retters menu med noget af det bedste fra naturen.
Dato: 12. oktober 2024
Pris: Kr. 435,- pr. person inkl. velkomstdrink
Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk
Kokken anbefaler i julen
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en lækker 3 retters menu - også i julen.
Menu for november/december:
- Røget laks med citrusmayo og æggestand
- Stegt andebryst med sauteret rødkål, valnødder og honning. Serveret med cherrysauce og hvide kartofler
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bemærk: Bestilles senest kl. 19.30.
MORTENS AFTEN
Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.
Dato: 8. november til aften samt 9. og 10. november til frokost og aften
- Andesteg
- Ris a la mande
Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink
Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk
Den traditionelle julebuffet
Julemad ud af huset
Skal du stå for julemaden til årets julefrokost? Læn dig tilbage og lad os sørge for den helt store julebuffet med alle de klassiske retter, som vi kender og elsker.
Pris pr. person kr. 248,-
(Min. 15 personer og kun ved forudbestilling)
Bemærk: Skal bestilles senest en uge før
Den store julebuffet
Julemad ud af huset
Skal du stå for julemaden til årets julefrokost? Læn dig tilbage og lad os sørge for den helt store julebuffet med alle de klassiske retter, som vi kender og elsker.
Pris pr. person kr. 398,-
(Min. 15 personer og kun ved forudbestilling)
Bemærk: Skal bestilles senest en uge før
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.
Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne