KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
kr. 88,-

Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen for maj:
- Gravad laks, dilddressing, rugbrødscrumble, asparges og salat
- Kalvefilet med smøristede grønne asparges, nye kartofler og cremet ostesovs
- Kold æblesuppe med vaniljeparfait og knas
Menuen for juni:
- Hvide asparges stegt med smør, håndpillede rejer og syltet fennikel
- Stegt andebryst med nye løg, stegt kejserhat, salviesauce og nye kartofler
- Peach melba (vanilje parfait, ferskner og hindbærsauce)
Pris: kr. 328,- pr. person
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

5.-6. juli menu
Traditionen tro, serverer vi vores 5.-6. juli-menu til årets byfest.
Menu:
Hovedret:
Ovnstegt kylling med nye kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og mormorsalat.
Dessert:
Friske jordbær med vaniljecreme og marengs med hvidpeber.
Pris: Kr. 265,- pr. person
Vær opmærksom på, at menuen kun serveres d. 5. og 6. juli 2023.

Frokosttilbud - Æggekage og øl
Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 135,-
Æggekage med stegt flæsk, tomater og purløg. Serveres med brød, rødbeder, sennep og en fadøl
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Hygge og smørrebrød
Lørdag d. 24. juni 2023 fra kl. 12.00-16.00 inviterer Hotel Postgaarden jer til frokost med stor smørrebrødsbuffet.
Udvalg på buffeten:
- Roastbeef med ristede løg og pickles
- Rullepølse med sky og løg
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Hamburgerryg med italiensk salat
- Æggemad med mayo og rejer
- Vegetarisk med avocado og bagte rodfrugter
Serveres på håndskåret rugbrød
Pris: Kr. 148,- pr. person
Husk bordbestilling på tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Hakkebøfdag - hver søndag
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, kraftig skysauce og rødbeder.
Pris pr. person kr. 98,-
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu.

Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne