KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

kr. 98,-

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

kr. 88,-

Hakkebøfdag - hver søndag

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, kraftig skysauce og rødbeder.

Pris pr. person kr. 98,-

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

øl

Frokosttilbud - Æggekage og øl

Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 135,-

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu. 

Se mere

jordbær dessert

5-6 juli menu

Traditionen tro, serverer vi vores 5.-6. juli-menu til årets byfest.

Menu:

Hovedret:
Ovnstegt kylling med nye kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og mormorsalat.

Dessert:
Friske jordbær med vaniljecreme og marengs med hvidpeber.

Pris: Kr. 265,- pr. person

Vær opmærksom på, at menuen kun serveres d. 5. og 6. juli 2023.

Kokken anbefaler - marts

Vi har stor succes med vores spændende 3 retters menu, som skifter hver måned. 

Menu for marts:

  • Tatar af røget dyrekølle med peberrodscreme og jordskokke chips
  • Ovnstegt mørksej med crumble, bagt citron, små kartofler og hvidvins sauce
  • Brownie med vanilje parfait og hindbærsauce

Pris: Kr. 328,- pr. person

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk