KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

kr. 98,-

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

kr. 88,-

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen for maj:

  • Gravad laks, dilddressing, rugbrødscrumble, asparges og salat
  • Kalvefilet med smøristede grønne asparges, nye kartofler og cremet ostesovs
  • Kold æblesuppe med vaniljeparfait og knas


Menuen for juni:

  • Hvide asparges stegt med smør, håndpillede rejer og syltet fennikel
  • Stegt andebryst med nye løg, stegt kejserhat, salviesauce og nye kartofler
  • Peach melba (vanilje parfait, ferskner og hindbærsauce)


Pris: kr. 328,- pr. person

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

 

 

jordbær dessert

5.-6. juli menu

Traditionen tro, serverer vi vores 5.-6. juli-menu til årets byfest.

Menu:

Hovedret:
Ovnstegt kylling med nye kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og mormorsalat.

Dessert:
Friske jordbær med vaniljecreme og marengs med hvidpeber.

Pris: Kr. 265,- pr. person

Vær opmærksom på, at menuen kun serveres d. 5. og 6. juli 2023.

øl

Frokosttilbud - Æggekage og øl

Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 135,-

Æggekage med stegt flæsk, tomater og purløg. Serveres med brød, rødbeder, sennep og en fadøl

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Smørrebrød

Hygge og smørrebrød

Lørdag d. 24. juni 2023 fra kl. 12.00-16.00 inviterer Hotel Postgaarden jer til frokost med stor smørrebrødsbuffet. 

Udvalg på buffeten:

  • Roastbeef med ristede løg og pickles
  • Rullepølse med sky og løg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hamburgerryg med italiensk salat
  • Æggemad med mayo og rejer
  • Vegetarisk med avocado og bagte rodfrugter

Serveres på håndskåret rugbrød

Pris: Kr. 148,- pr. person

Husk bordbestilling på tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Hakkebøfdag - hver søndag

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, kraftig skysauce og rødbeder.

Pris pr. person kr. 98,-

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu. 

Se mere

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne