KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER

Læs artikel, hvor vores køkkenchef Olivier Fodio fortæller om de klassiske retter her

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

kr. 98,-

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

kr. 88,-

Juleplatte

Nyd vores skønne juleplatte, som består af 6 retter inkl. brød og smør, samt mulighed for tilkøb af ris à la mande.

Tilbydes 1. november til 18. december 2022.

Pris pr. person kr. 248,-

(Min. 2 personer og kun ved forudbestilling)

Se menu

Julebuffet

Kom i ægte julestemning, når vi inviterer indenfor til julebuffet med alle de klassiske retter, som vi kender og elsker.

Lad os lave maden og nyd tiden med hinanden. 

Tilbydes 1. november til 18. december 2022.

Pris pr. person kr. 395,-

(Min. 20 personer og kun ved forudbestilling)

Se menu

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu. 

Se mere

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3 retters menu.

Prøv menuen for december:

  • Kold dampet rødspættefilet på glaskål med spicy mayo
  • Krondyrsfilet med selleritimbale, honningristet valnødder og flødesovs
  • Ris a la mande med kirsebærsovs 

Pris pr. person kr. 328,-

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

 

 

Hakkebøfdag - hver søndag

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, kraftig skysauce og rødbeder.

Pris pr. person kr. 98,-

Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk