Frokost

Frokost fra kl. 12.00-14.00

  • Hønsesalat med bacon og toast kr. 89,-
  • Frokoststeak med pebersovs og ristede kartofler kr. 139,-
  • Pariserbøf med rødbeder, løg, kapers, peberrod og rå æggeblomme kr. 139,-
  • Stjerneskud a la Postgaarden med 2 stegte fiskefileter og håndpillede rejer kr. 139,-
  • Æggekage med stegt flæsk og rødbeder (min. 2 kuverter) kr. 129,- 

Venligst bestilling på tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk 

A la carte

A la carte menukort:

Forretter kr. 85,-

Vælg mellem:

  • Postgårdens rejecocktail med håndpillede rejer, asparges, hjemmelavet dressing og salat
  • Bresaola på sprød salat, balsamicoreduktion og syltede cherrytomater
  • Røget laks med rygeostecreme, rugbrødscrouton og salat
  • Cremet blomkålssuppe med kødboller

Hovedretter kr. 199,-

Vælg mellem:

  • Wienerschnitzel med ærte, brasede kartofler, dreng og smørsovs
  • Stegt laks med rejer, dildsauce, ristede kartofler og grønt
  • Hvidvinsmarineret svinemørbrad med blomkålspure, ristede kapers, smørvendt kartofler og sauce
  • Steak af oksefilet med bagte tomater, ristede kartofler, grønt og skysovs
  • Kalvefilet stegt med fedtkant, bønner vendt med hasselnødder, portvinssauce og kartofler

Desserter kr. 75,-

Vælg mellem:

  • Pandekager med jordbær syltetøj, hjemmelavet vaniljeis
  • Gammeldags æblekage med makroner og ribsgele
  • Chokoladetærte med marineret bær og vaniljeis
  • Pære Bella Helena

Oktober tilbud

Bestilling senest kl. 19.30

  • Forret: Kartoffel- og porresuppe med bacon
  • Hovedret: Flanksteak med spicy syltet græskar, svampesovs og grov kartoffelmos
  • Dessert: Bagte blommer med mandler og vaniljeis

Kr. 298,-

 

 

Mortens dage

And på Hotel Postgaarden

Onsdag, torsdag og fredag
10.-12. november 2021

Vi serverer den lækreste andesteg med tilbehør og dessert i forbindelse med Mortens Aften

  • 1/4 and med rødkål, 2 slags kartofler, æblepickles og kraftig andesauce
  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 265,-

Husk bordbestilling forud på telefon 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk  

Julebuffet

I perioden 19. november til 18. december 2021
Fredag og lørdag kl. 17.30-20.00

Vi ser frem til den søde juletid og tilbyder en skøn julebuffet fredag og lørdag aften

  • Julesild og hvide sild med hjemmelavet karrysalat 
  • Pandestegt fiskefilet med rørt remoulade og citron
  • Æg med rejer, karse og citrus props 
  • Kold dampet fisk med skaldyrsmayonnaise og asparges
  • Confiteret andelår med rødkålssalat med figner og appelsin
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 
  • Julemedister med julekål
  • Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Postgårdens salat 
  • 3 slags ost med druer
  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 248,-

Husk bordbestilling forud på telefon 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk