KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-

Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen for september:
- Cremet kartoffelsuppe med guanciale (røget, saltet svinekæbe) og æble
- Laksesteak med bønner, græskarkerner og citronsauce
- Hybenparfait med syltede æbler
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bestil venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Bestil senest kl. 19.30.

Frokosttilbud - Æggekage og øl
Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 135,-
Æggekage med stegt flæsk, tomater og purløg. Serveres med brød, rødbeder, sennep og en fadøl
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Mortens Aften
Vi serverer den lækreste andesteg med tilbehør og dessert i forbindelse med Mortens Aften den:
- 9. november 2023
- 10. november 2023
- 11. november 2023
... nærmere info følger...
Husk bordbestilling forud på telefon 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Kokken anbefaler i julen
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3 retters menu - også i julen.
Menu for december:
- Kold laks dampet i julekrydderier. Hertil kanelcreme og rugbrødscrumble
- Confiteret andelår med bagt æble, sauteret rødkål og andesovs
- Cheesecake a la risalamande med mandelkrokant og kirsebærgelé
Pris: Kr. 328,- pr. person
Reservér venligst på:
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu.

Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne

Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.