KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
kr. 88,-

Hakkebøfdag - hver søndag
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, kraftig skysauce og rødbeder.
Pris pr. person kr. 98,-
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Frokosttilbud - Æggekage og øl
Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 135,-
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu.

5-6 juli menu
Traditionen tro, serverer vi vores 5.-6. juli-menu til årets byfest.
Menu:
Hovedret:
Ovnstegt kylling med nye kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og mormorsalat.
Dessert:
Friske jordbær med vaniljecreme og marengs med hvidpeber.
Pris: Kr. 265,- pr. person
Vær opmærksom på, at menuen kun serveres d. 5. og 6. juli 2023.
Kokken anbefaler - marts
Vi har stor succes med vores spændende 3 retters menu, som skifter hver måned.
Menu for marts:
- Tatar af røget dyrekølle med peberrodscreme og jordskokke chips
- Ovnstegt mørksej med crumble, bagt citron, små kartofler og hvidvins sauce
- Brownie med vanilje parfait og hindbærsauce
Pris: Kr. 328,- pr. person
Venligst reservation på
tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk