Kacho Konditori

Afstand: 0.28 Km

 | 42 64 72 73 |  kacho.konditori@gmail.com |  Nyt fra Kacho Konditori | 
Kacho Konditori er et sandt paradis af udsøgte smagsoplevelser, smukke kager og lækkert bagværk.

Kage og chokolade i skøn forening hos Kacho Konditori

Hos Kacho Konditori er kagerne både en fryd for øjet og et festfyrværkeri af smagsoplevelser!

Det eksklusive konditori ligger i hjertet af Fredericia og tilbyder alt fra petit fours til kager på bestilling og forskelligt andet bagværk. Navnet Kacho er en sammentrækning af "kage" og "chokolade" som er grundstenene hos Kacho Konditori. 

Fokus på høj kvalitet og bæredygtighed

Hos Kacho Konditori er kvaliteten i højsædet og her bruges kun de bedste råvarer. Konditoriets chokolade er fx af det schweiziske mærke Felchlin, hvor Kacho er en ud af kun fem ambassadører i Danmark. Derfor var Kacho Konditori også udvalgt til at levere desserten til Dronningens besøg i Fredericia i 2023. 

Udover at sætte høje standarder for kvalitet indtænker Kacho Konditori også det bæredygtige aspekt i deres produktion. Konditoriet har fokus på at minimere spild ved ikke at producere mere, end de kan sælge.

Fredericiansk konditor kendt fra tv og konditorlandsholdet

Bag Kacho Konditori står Kristian Bruun Wendel, fredericiansk konditor og en del af det danske konditorlandshold. Kristian Bruun Wendel er kendt og anerkendt for sit konditorarbejde og gode håndværk, og var fx også deltager TV2s konditorprogram Sukkertoppen i 2018. En af kagerne, som Kristian Bruun Wendel udviklede til programmet, kan findes i disken hos Kacho Konditori.

Tag med eller nyd kagen i konditoriet

Hos Kacho Konditori kan du både købe kager og bagværk to-go, men du kan også sætte dig i konditoriets hyggelige loungeområde og nyde din kage sammen med en kop kaffe.

Smagfulde kager og saftigt bagværk i Fredericia

Da Kacho Konditori åbnede i Fredericia var det med fokus på de himmelske kager. Efterhånden er der dog kommet flere andre former for bagværk til. Kagerne bag disken er heller ikke altid de samme, men skifter med jævne mellemrum, så du kan med garanti finde en kage, du endnu ikke har smagt, når du besøger Kacho Konditori.

Fantastisk konditor-håndværk: Patisserie, surdej og morgenbrød

Det er ikke unormalt, at der samler sig en lang kø foran Kacho Konditori lige inden åbningstid. Konditoriet har nemlig fået succes med deres hjemmebagte surdejsboller, saftige surdejsbrød, lækre sprøde croissanter og pain au chokolat - de to sidste lavet med rigtig, dansk smør!

Kacho Konditori: Åbningstider og information

Kacho Konditori har som udgangspunkt åbent mandag til fredag fra 10-17:30 og lørdag fra 8-15.

Der kan dog forekomme ændrede åbningstider grundet efterspørgsel og træning med konditorlandsholdet.

Du kan altid tjekke Kacho Konditoris facebookside, hvor ændringer i åbningstider lukkedage vil blive annonceret! På Kacho Konditoris facebookside og instagramprofil kan du også finde information om nye kager, bagværk eller andet relevant om butikken.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#kachokonditori #visitfredericia



Opdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Fotograf: Kacho Konditori
Fotograf: Kacho Konditori
Fotograf: Kacho Konditori