Robin Hoods Efterfølgere - Bueskydning

Afstand: 0.79 Km

 | +45 27 50 62 13 |  anndorthe@robinhoodseftf.dk |  Robin Hoods EFTF | 

Bueskydning i Fredericia for firmaer, familier og gode venner - En sjov fælles oplevelse med bue og pil

Bueskydning for firmaer og personaleforeninger
Har I brug for et hyggeligt afbræk på en god kursusdag? Eller vil I starte jeres personalefest med at være aktive og udfordre jer selv og hinanden? Så skulle I tage og vælge en dyst med bue og pil! Bueskydning er lige til at gå til, og uanset om du er kontorchef, ekspedient, smed eller kantineassistent, har du chancen for at blive dagens topscorer.

I kan dyste team mod team, eller I kan konkurrere alle-mod-alle. Jeg laver et event, der passer lige til jer. Har I en egnet plads, såsom en græsplæne, p-plads eller lagerhal, kommer jeg med langbuer, skydeskiver og 3D-dyr og sørger for, at I får nogle hyggelige timer.

Læs mere om de forskellige muligheder på www.robinhoodseftf.dk eller ring på telefon 27 50 62 13, så vi sammen kan aftale det bedste arrangement til jer.

Bueskydning for familier og gode venner
Giv familien eller vennerne en udfordring med bue og pil. Bueskydning er sejt og temmelig hyggeligt – og er for hele familien fra 8 til 99 år - far, mor, store børn, bedsteforældre, fætre, kusiner, onkler og tanter eller gode venner.

Du skal ikke være stærk for at skyde med bue. Et godt øjemål og koncentration vinder tit over store muskler. I får naturligvis en grundig instruktion, så I hurtigt bliver gode til at ramme målet.. Bagefter bliver I udfordret med at skyde på skydeskiver og 3D-dyr. Vi tæller points, og I kan skyde alle mod alle eller holdvis.

Bueskydningen foregår udendørs, så husk påklædning og sko efter vejret. Tag gerne selv drikkevarer med. Bueskydningen finder sted på en skøn plet lidt udenfor Fredericia.

Adressen er: Lindberg Fenger Kursus- og Videncenter, Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia. Du kan booke ved at på telefon 27 50 62 13, eller du kan sende en forespørgsel på Facebook.

 



Opdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Fotograf: Robin Hoods EFTF Copyright: Robin Hoods EFTF
Fotograf: Robin Hoods EFTF Copyright: Robin Hoods EFTF
Fotograf: Robin Hoods EFTF Copyright: Robin Hoods EFTF
Fotograf: Robin Hoods EFTF Copyright: Robin Hoods EFTF