Shopping i Fredericia

Afstand: 0.46 Km

Lad Fredericias hyggelige gågader danne rammen for jeres næste shoppingtur! 

Shopping i Fredericias mange butikker

Lad jeres næste shoppetur gå til Fredericia og oplev byens fortrinlige indkøbsmuligheder! Med 120 butikker og spisesteder er der garanti for gode oplevelser i den historiske fæstningsby, der er kåret som Danmarks mest Innovative Handelsby 2020-2022. På shopping i Fredericia finder I noget for enhver smag og enhver pengepung!

Mærk stemningen i Fredericias gågader

I centrum af Fredericia ligger byens hyggelige gågader med et væld af butikker. Her finder I et godt udvalg af både kædeforretninger og specialbutikker med et stort og varieret udbud af varer. Gågaderne emmer af liv og atmosfære, og her foregår jævnligt aktiviteter og events for både voksne og børn.
Find en oversigt over fremtidige events her!

Spisesteder i Fredericia

Er I til Michelin-restaurant med udsigt til Lillebælt eller Street Food i uformelle rammer? Fredericias spændende café- og restaurantliv byder på begge dele.

Nyd en velfortjent pause på jeres shoppingtur hos Fredericias mange gode spisesteder. Prøv en af Fredericias hyggelige caféer eller spis på en af byens lækre restauranter, imens I nyder byens stemning.

Parkering og transport

I Fredericia er der både områder med gratis- og betalingsparkering. Der er 3 timers gratis parkering i P-huset Domus Axel (køretøjer må max være 2,0 meter) i hverdagene fra 9-17 og på lørdage fra 9-12. Der er indkørsel til P-huset fra Købmagergade.

På p-pladserne Norgesgade Nord og Norgesgade Syd er der gratis tidsubegrænset parkering. Parkeringspladserne ligger kun få minutters gang fra Fredericias gågader.

Find mere information om parkeringsmuligheder i Fredericia her!

Det er nemt at besøge Fredericia med offentlig transport. Fra Fredericia Banegård er der kun ca 1 km til Fredericias gågader, og fra banegården afgør flere busafgange, der stopper i Fredericia centrum.

Find mere information om offentlig transport i/til og fra Fredericia her!

Besøg Fredericia!

Besøg Fredericia og oplev byens mange aktiviteter og tilbud får både voksne, børn og familier. I Fredericia findes både kultur, natur og guidede ture om byens spændende historie - læs mere om Fredericias mange oplevelser her!

 

På Visit Fredericias hjemmeside kan I finde meget mere information om Fredericia og planlægge jeres næste tur til den skønne, historiske by i hjertet af Danmark!



Opdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Fotograf: VisitFredericia