Vi har lavet 3 grupper af menuer, hvor man inden for hver enkelt har 4 forskellige valgmuligheder. Prisen gælder 3 retter.
Der også mulighed for at vælge i mellem de forskellige prisgrupper, hvor vi så finder en mellempris.
OBS: Minimum antal: 20 personer.
Menu 1
Forretter:
- Klar suppe med boller
- Aspargessuppe
- Tarteletter med fyld
- Hjemmelavet gravad laks med dilddressing
Hovedretter:
- Flæskesteg med rødkål, surt og sky sauce
- Helstegt kalkunbryst med timian, tomatsauce og ristede kartofler
- Krydret svinekam med pikant sauce og bagte små kartofler
- Hamburgerryg med aspargessauce og hvide kartofler
Desserter:
- Fromage
- Frisk frugtsalat med råcreme
- Fløderand med frugt
- Vaniljeis med chokoladesauce
Pris pr. kuvert: Kr. 298,- (Min. 20 personer)
Menu 2
Forretter:
- Consommé royal med asparges
- Røget ørredrand med mango og ingefærdressing
- Pandekage med skaldyrsfyld
- Indbagt skinke i pikant creme
Hovedretter:
- Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, brunede kartofler og vildtsauce
- Oksefilet med grøntsagssymfoni, flødekartofler og skysauce
- Sprængt and med ristede æbler, peberrodssauce og hvide kartofler
- Langtidssteg oksebryst med små glaserede løg, gulerødder og kraftig sky
Desserter:
- Ostelagkage
- Karamelrand med frugt
- Islagkage med pynt
Pris pr. kuvert: Kr. 358,- (Min. 20 personer)
Menu 3
Forretter:
- Skaldyrssuppe med urter
- Råmarineret oksemørbrad med peberrod
- Lakseroulade på sprød salat
- Røget laks med æble/peberrodssalat salat
Hovedretter:
- Oksemørbrad med gulerodspuré, svampe, ristede kartofler og rødvinssauce
- Kalvemørbrad med kartoffelroulade, bønnesauté og balsamico sauce
- Krondyrkølle med mandel/blomkål i brunet smør, tyttebærskum, kartoffelkage og svampesauce
- Kalvefilet med årstidens grøntsager, ristede kartofler og flødesauce
Desserter:
- Isroulade med marcipan og frugt puré
- Nøddekurv med sorbet og frugt
- Chokolade fragilité med hjemmesyltede blommer
- Blødende chokoladekage med marinerede bær
Pris pr. kuvert: Kr. 418,- (Min. 20 personer)