H. C. Andersen Golf

Afstand: 22.17 Km

 | 63433038 |  kontor@hcagolf.dk |  http://www.hcagolf.dk | 
Spil golf i flotte omgivelser ved skov og eng på en udfordrende 18-hullers bane tæt på Bogense! Drømmer du om at spille golf i herskabelige omgivelser og i en enestående smuk natur, er det blot at lægge vejen forbi H. C. Andersen Golf ved Bogense, næste gang golf-ferien skal planlægges.

Golfbanen ligger i naturskønne omgivelser tæt på Bogense med udsigt over åbne marker, skov og vand. Der er en spændende skotsk links-inspireret bane med 18 udfordrende huller samt en 9 huller par 3 bane. Det er den danske golfbanearkitekt Line Mortensen, der har skabt den unikke bane. Banen har en god længde, udformet med to sløjfer med 9 huller. Anlægget omfatter endvidere en mindre øvebane,  driving range og Pay and Play.

Restaurant og gåtur

Ved golfbanen ligger H. C. Andersen Golf Restaurant, hvor alle kan nyde et dejligt måltid mad – også selvom man ikke spiller golf.

Ved banen ligger de meget flotte Golfhuse, som udlejes i forbindelse med golfpakker.

Ved golfbanen er der desuden en rosenpark med en fin lille kærlighedssti. Her kan du også finde Jens Galschiøts statue af H. C. Andersen, der efter vansmægten i Odense nu har fået en værdig placering her.

Opdateret af: VisitNordfyn  | info@visitnordfyn.dk
Fotograf: VisitNordfyn
Fotograf: VisitNordfyn
Fotograf: VisitNordfyn