Fyns Sommerland

Afstand: 23.39 Km

 | +45 2537 5026 |  info@fynssommerland.dk |  Fyns Sommerland | 
Fyns Sommerland åbner sommeren 2023! I Fyns Sommerland kan venner og familier få en hel dag til at gå i det fri med fysiske og kreative aktiviteter.
De modige flyver højt mellem trætoppene i den 17 meter høje svævebane, mens de adrætte dyster på jorden om at komme først gennem forhindringsbanerne. Man kan give den gas på bmx-cykel, få en snurretur i de enorme zorbing-bolde, der ruller ned ad bakken, padle en tur på søen eller gå på opdagelse med en skattejagt i vildnisset og det forladte badeland. Er man mere til konkurrence eller præcision, finder man sig til rette i området med minigolf, petanque og en lang række sommerspil - eller måske skal I prøve kræfter med en af sommerlandets femkampe?
I Fyns Sommerland er det analoge aktiviteter, der bringer os tættere sammen og giver en aktiv dag - og når det er tid til pause, kan flokken samles i madområdet og købe et lækkert måltid.

Læs mere om åbningen, priser og aktiviteterne på www.fynssommerland.dk eller på sociale medier under navnet: @fynssommerland.

Opdateret af: VisitMiddelfart  | mail@visitmiddelfart.dk
Fyns Sommerland i Aarup Fotograf: Fyns Sommerland Copyright: Fyns Sommerland