• Gratis Wifi
  • Gratis parkering
  • Tjek ind fra kl. 15.00 og Tjek ud kl. 11.00
  • Morgenbuffet serveres fra kl. 6-10 på hverdage og kl. 730-10 i weekenderne.
  • Hotel Postgaarden er et ikke-rygerhotel.
  • Vi har følgende værelseskategorier og priser: (Alle priserne er inkl. morgenbuffet)

- Standard enkeltværelse

- Standard dobbeltværelse 

- Comfort enkeltværelse

- Comfort dobbeltværelse 

- Superior enkeltværelse

- Superior dobbeltværelse 

- 3 sengs værelse 

- 4 sengs værelse 

- Montørværelse  (et standard enkeltværelse med morgenbuffet og en 2 retter klassisk dansk middag samt 1 vand/øl)

Hotel Postgaarden har 55 værelser i alt. Heraf er de 25 beliggende på 1. og 2. sal i den oprindelige gamle del af hotellet. Disse værelser, der har forskellige størrelser, er alle indrettet i gammel stil, dvs. snedkermestermøbler, konsolborde mv., krydret med tidstypiske malerier på væggene. Book et af disse, hvis det er nostalgi, sjæl og charme du søger.
I hotellets nyere fløj har vi 24 ens standard værelser fordelt på stueplan, 1. og 2. sal. Disse værelser er alle nyindrettede med et lidt mere moderne interiør: En mindre skriveplads, 2 gode lænestole, hyggelig belysning og stemningsfyldte malerier på væggene. Evt. gangbesværede bør vælge et standard værelse i stueplan.
På værelsesgangene generelt vil du uden tvivl bemærke de mange malerier med motiver fra svundne tider, og i den gamle værelsesfløj kan gæsterne desuden studere Hotel Postgaardens store samling af ca. 500 kagefade gennem 100 år. I baren og på de øvrige værelsesgange finder man 250 kaffe- og chokoladekander samt andet sjovt nips mv. fra vores bedsteforældres tid.

Prisgaranti:
Vi garanterer samme værelsespris ved booking direkte til hotellet, som udbudt på Booking.com, Hotels.com og andre online bookingportaler.

Alle priser er pr. værelse, pr. nat og inkluderer morgenbuffet, service og 25% moms.

Leje af babyseng: Kr. 200,-

Vi tager gebyr ved betaling med Firma-kreditkort udstedt i EU, samt gebyr ved betaling med både private- og firmakreditkort udstedt udenfor EU. Ved betaling med Amex eller Diners, er der gebyr på både private- og firmakort udstedt i EU såvel som uden for EU.

Vi forbeholder os ret til prisstigninger. 
Ligeledes, kan der forekomme sæsonbetonet op- og nedjusteringer af priserne i forhold til listepriserne.

Garanti / Annullering

Garanti
Hvorfor skal hotelværelser garanteres?
Et hotelværelse er ikke en vare, der kan lægges på lager til i morgen. Det værelse, der ikke sælges i nat, er tabt i morgen! Hver dag ankommer gæster, der på reservationstidspunktet har meldt en forventet sent ankomst til hotellet. Hele aftenen gemmer/holder hotellet værelserne til disse sene gæster. Imidlertid sker det tit, at værelserne bliver annulleret langt ud på aftenen. Hotellet har på dette tidspunkt, som oftest, ikke mulighed for at sælge værelset til anden side. Derfor er det vigtigt for hotellet, at få garanti for betaling af et værelse med sen ankomst.

Internationalt er det derfor blevet almindelig kutyme at forlange en garanti for værelser med ankomst efter kl. 18.00

Annullering
- 1-5 værelser betragtes som en individuel booking og kan frit afbestilles indtil dagen før ankomst, dog senest kl 12:00 (middag).
- 6 værelser og derover betragtes som en gruppe booking som til og med 30 dage før ankomst frit kan afbestilles. Herefter kan maksimalt 50% af det endelige bestilte hotelarrangement afbestilles efter gælden regler:

  • Efter 30 dage og til og med 20 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 50% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 20 dage og til og med 10 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 25% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 10 dage og til og med 5 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 10% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 5 dage og til og med 3 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 5% af det endelige bestilte hotelarrangement.

For yderligere info, henvises til kutymen indenfor branchen, se Horesta.dk, eller ved henvendelse til Hotel Postgården Aps.

No-show, opkræves der for det første døgn for 1-5 værelser. For 6 værelser og derover, opkræves der for 50% af de bestilte hotelydelser, dog minimum 100% for det første døgn.

 

https://www.facebook.com/svanengrindsted/