Danish
English
German

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort op fra 6.januar 2017

Aften

  • Klassiske danske retter uge 3

    Mandag: Kalveroulade med bacon og BBQ sovs med hvede kartofler
    Tirsdag: Kotelet med nøddesovs og ristede kartofler
    Onsdag: 1/2 ovnstegt kylling med skysovs og agurkesalat
    Torsdag: Dampet rødspættefilet med rejer og hummersovs
    Fredag: Bøf Lindstrøm med skysovs og hvide kartofler
    Lørdag: Svinemørbrad med champignon a la creme
    Søndag: Flæskesteg med rødkål

    Klassiske danske retter uge 4

    Mandag: Karbonade med stuvet porre
    Tirsdag: Krydderstegt kalkunbryst med paprikasovs
    Onsdag: Mørbradgryde med pølser og bacon
    Torsdag: Kogt oksebryst med peberrodssovs
    Fredag: Gratineret kalvehakkebøf med pikantsovs
    Lørdag: Langtidsbraiseret oksesteg med rødvinssovs og stegte rodfrugter
    Søndag: Flæskesteg med rødkål

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,- 
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    Roastbeef af hjortefilet med sellerimousse og syltet østershat
    Røget laks med citruscreme på bund af små salater
    Fyldig krydret vinter suppe

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med ristede nødder,honning/balsamico sauce
    Stegt laks med rødbedecreme sauce og ristede kartofler
    Kalvefilet med ristede æbler og nødder, rosmarinsauce og hvide kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    chokolade/orange mousse med mandler og jordbærsirup
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • Kokken anbefaler

    Forret: Gratineret kæmpe rejer i let krydret tomat sovs
    Hovedret: Unghanebryst med bagt kartoffelmos, urter og skysauce
    Dessert: Chokolade/orange mousse med mandler og jordbærsirup

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.