Danish

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort og en Nortre Dame menu per 12. oktober 2016

Aften

  • Klassiske danske retter uge 39

    Mandag:Stegt flæsk
    Tirsdag: Helstegt skrubbe med persillesovs - ikke ud af huset-
    Onsdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
    Torsdag: Karry gullasch med ris
    Fredag: Svinemørbrad med champignon a la creme
    Lørdag: Okseculotte med flødekartofler
    Søndag: Krydderstegt svinekam med grøntsagssymfoni

    Klassiske danske retter uge 40

    Mandag: Kotelet med ristede svampe og skysovs
    Tirsdag: Dansk bøf med bløde løg og rødbeder
    Onsdag: Sprængt svinekam med peberrodsovs og hvide kartofler
    Torsdag: Kalvefrikadeller med svampesovs
    Fredag: Kalkunsteak med ærter og bearnaisesovs
    Lørdag: Braiseret oksebryst med glaserede gulerødder og kraftig skysovs
    Søndag: Flæskesteg med rødkål og skysovs

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    Varm tomatsuppe med trøffelolie og basilkumscruton
    Dampet torsk med sennepssyltet løg, hvidvinsskum og sprød rødbede
    Cappacio af oksemørbrad med rucoladressing, parmesan og pinjekerner

    Hovedretter

    Svampefarseret unghanebryst med selleripure, tranebærcompot og urtekartofler
    Oksefilet med svampeflan, smørristede græskar, pesto-kartoffelmos og rødvinssauce
    Smørstegt rødtunge med græskarcremesauce, syltede rødløg og kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Amorettois med mandler, syltede kirsebær og sirup
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER AUGUST - OKTOBER

    Forret: Postgaardens hønsesalat med æbler, selleri og valnødder serveret med ristet rugbrød, kapers og bacon
    Hovedret: Kalvefilet med btaiseret fennikel, nøddecremesauce og syltede brombær hertil hvide kartofler
    Dessert: Amorettois med mandler, syltede kirsebær og sirup

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.