Danish

 

Aften

  • Klassiske danske retter uge 6

    Mandag: Hamburgerryg med aspargessovs og hvide kartofler
    Tirsdag: Gule ærter med sprængt svinekam og pølse
    Onsdag: Forloren har med flødesovs og tyttebær
    Torsdag: Paneret flæsk med løgsovs
    Fredag: Langtidsstegt kalvebryst med selleripure og skysovs
    Lørdag: Vildthakkebøf med Waldorfsalat og skysovs - ALT OPTAGET
    Søndag: Valentinesmenu: 1 ret: 188,- 2 retter: 258,- 3 retter: 318,-
    Forret: Crab cake med urtecreme og salat
    Hovedret: Hjortefilet på bund af ristede svampe og æbler hertil en kartoffelkage, harricots verts med bacon og vildtsovs
    Dessert: Hvid chokolade mousse med lakrids og hindbærgele

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    indbagt tun med marinerede rødbeder
    Grønne blinis med røget laks og urtecreme
    Broccolicremesuppe med sprøde rødbeder

    Hovedretter

    Tournedos af oksemørbrad med ristet andelever ,pommes Anna og portvinssky
    Stegt laks med citrussyltet porre, urtesauce og hvide kartofler
    Stegt unghanebryst med jordskokkepure, stegte chalotteløg og hvide kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Citronmousse med toffeecreme og bærcoulis
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER VINTER

    Forret: Jordskokke mousse med lufttørret skinke
    Kalvefilet med ristede æbler og svampe, kartoffelgratin og skysauce
    Citronmousse med toffeecreme og bærcoulis

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • Valentinesmenu den 14.2.2016
    Forret: Crab cake med urtecreme
    Hovedret: Hjortefilet på bund af ristede svampe og æbler hertil en kartoffelkage, harricots verts med bacon og vildtsovs
    Dessert: Hvid chokolademousse med lakrids og hindbærgele
    1 ret: 188,- 2 retter:258,- 3 retter: 318,-

    (Husk at bestille bord)
  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.