da
en
de

 

Aften

  • Klassiske danske retter uge 16

    Mandag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
    Tirsdag: Stegt unghanebryst med portvinssovs og ristede svampe
    Onsdag:Farseret ribbenssteg med stegt æble og skysovs
    Torsdag: Dampet torskeryg med stuvet spinat og hvide kartofler
    Fredag: Herregårdsbøf med hjemmelavet bearnaisesovs og ærter
    Lørdag: Flanksteak med bagt kartoffel og marineret salat
    Søndag: Flæskesteg med det hele

    Klassiske danske retter uge 17

    Mandag: Grill kølle med barbecuesovs og ristede kartofler
    Tirsdag: Bøf Lindstrøm med skysovs og hvide kartofler
    Onsdag: Krydder marineret kamfilet med grøntsagssaute og pikantsovs
    Torsdag: Italiensk farsbrød med tomatsovs og timian kartofler
    Fredag: Kalkunsteak med whiskysovs og grov fritter
    Lørdag: Oksespidsbryst med stuvet spidskål
    Søndag: Flæskesteg med det hele

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30


  • Forretter

    Jordskokkesuppe med røget oksebryst
    3 slags laks, varm- og koldrøget samt pate serveres med citronmayonaise
    Pikant krydret rejesalat serveres med spæde salater

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med estragon syltede cherrytomater, aspargescreme og hvide kartofler
    Stegt rødfiskefilet anrettes på bund af sauteret babyspinat hertil en tomatsauce og hvide kartofler
    stegt lammefillet med gorgonzola gratinerede kartofler og lammesky
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Citronfromage med brændt hvid chokolade
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 175 DKK
    2 retter 245 DKK
    3 retter 295 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER VINTER 2015

    Forret
    Røget kalkunbryst med spinatcreme og brødcrouton
    Hovedret
    Roulade af kalvefilet fyldt med krydderurter og sød sennep, skysovs og ristede kartofler
    Dessert
    Citronfromage med brændt hvid chokolade

    2 retter kr. 210,-  
    3 retter kr. 260,-

  • Mors dag menu den 10.5.2015 - åben både til middag og til aften

    Forret
    Grønne asparges med hollandaise sauce og butterdejssnitte
    Hovedret
    Kalvemørbrad med nye kartofler og portvins skysovs
    Dessert
    Chokoladekage med jordbærcreme

    Lørdag den 14.2.2015 fejrer vi valentine med ovenstående menu

    2 retter: 245,-            
    3 retter: 395,-

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK