da
en
de

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort onsdag den 18.3.2015.

Aften

  • Klassiske danske retter uge 8

    Mandag: Medister med æbler og løg, skysovs og kartofler
    Tirsdag: Stegt lever med bacon og flødesovs
    Onsdag:Bøf Lindstrøm med skysovs og kartofler
    Torsdag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
    Fredag: Vildt hakkebøf med Waldorf salat og vildtsauce
    Lørdag: Svinemørbrad med champignon a la creme
    Søndag: Flæskesteg med det hele

    Klassiske danske retter uge 9

    Mandag: Kalkun sauté med peberfrugt og champignon
    Tirsdag: Indbagt laks med spinat og hvidvinsauce
    Onsdag: Kotelet med pommes duches og skysovs
    Torsdag: Ostefrikadeller med bagt kartoffel og salat
    Fredag: Flanksteak med rodfrugter og ristede kartofler
    Lørdag: Helstegt kalvekam med selleripure og skysovs
    Søndag: Flæskesteg med det hele

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30


  • Forretter

    Stegt marineret tiger rejer med lime/youghurt dressing
    Kold dampet torsk med jordskokker, purløgsolie og æbler
    Rørt oksetatar med grov fritter

    Hovedretter

    Kalvefilet med kartoffel kompot, sprød selleri og mild hvidløgs sauce
    Klassisk engelsk bøf med bløde løg, skysovs, surt og kartofler
    Skind stegt torsk med nøddesmør og julienne urter
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Jordbærgele med chokolademarquis og knas
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 175 DKK
    2 retter 245 DKK
    3 retter 295 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER VINTER 2015

    Forret
    Løgsuppe med ingefær og røget bacon
    Hovedret
    Duet af unghane med stegt og sprængt unghane, flødepeberrods sauce og hvide kartofler
    Dessert
    Jordbærgele med chokolademarquis og knas

    2 retter kr. 210,-  
    3 retter kr. 260,-

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK