da
en
de

 

Aften

  • Klassiske danske retter uge 28

    Mandag: Specialmenu: Stegt kylling med nye kartofler og jordbærtrifli til dessert (2 retter 245,-)
    Tirsdag: Fiskefrikadeller med sauce remoulade
    Onsdag: Hamburgerryg med smørsauce og grøntsagstimbale
    Torsdag: Kalvekrebinet med blomkålscreme og hvide kartofler
    Fredag: Bøf Lindstrøm med sommer salat og skysauce
    Lørdag: Kalkun steak med langtidsbagt tomater og bearnaise
    Søndag: Flæskesteg i sommerudgaven med mormor salat, hvide kartofler og skysauce

    Klassiske danske retter uge 29

    Mandag: Fyldt kyllingebryst med persille, ost og rabarberkompot
    Tirsdag: Kalvefrikadeller med tzatziki og oregano kartofler
    Onsdag: Svinekotelet med sauce Robert og glaserede gulerødder
    Torsdag: Rødspættefilet med laksemousse og hvidvinssauce
    Fredag: Bøf braise Stroganoff med pommes sauté
    Lørdag: Kalvekam med årstidens grøntsager og skysauce
    Søndag: Flæskesteg i sommerudgaven med mormorsalat, hvide kartofler og skysauce

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30


  • Forretter

    Marineret kyllingesalat m/jordbær
    Lufttørret skinke m/rygeostecreme og radiser
    Kold kørvel/agurkesuppe med rejer

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med majssaute, citronsmør og pestovendte kartofler
    Dampet sej med rejer, smørsauteret sukkerærter,hvidvinssauce og kartofler
    Kalvefilet med syltede grønne asparges , lys kalvesauce og smørstegte kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Kold rabarber/jordbærsuppe med hyldeblomst
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 175 DKK
    2 retter 245 DKK
    3 retter 295 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER FORÅR/SOMMER 2015

    Forret
    BAGT TUN med sprøde saltstænger og sherry tomater
    Hovedret
    MARINERET ANDEBRYST med bagte gulerødder og kokos/citrongræs sauce
    Dessert
    KOLD RABARBER/JORDBÆRSUPPE med hyldeblomst

    2 retter kr. 210,-  
    3 retter kr. 260,-

  • Teaterplatte - skal bestilles dagen i forvejen

    Forret
    Hovedret
    Dessert


    Teaterplatten består af:

    Fisk, fugl, varmt, chokolade/ost.

    Kr. 198,-

    (skal bestilles dagen i forvejen)

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK