da
en
de

 

Aften

  • Klassiske danske retter uge 36

    Mandag: Farseret porre med asier og skysovs
    Tirsdag:Barbecue marineret svinekam med ristede kartofler
    Onsdag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
    Torsdag: Kalkun steak med grov fritter og estragonsauce
    Fredag: Dansk bøf med bløde løg og skysovs
    Lørdag: Flanksteak med salat og fyldt kartoffel
    Søndag: Flæskesteg i sommerudgaven med mormor salat, hvide kartofler og skysauce

    Klassiske danske retter uge 35

    Mandag: Ovnstegt kylling med agurkesalat
    Tirsdag: Spareribs med barbecuesovs og både kartofler
    Onsdag: Kotelet med bagte tomater og skysovs
    Torsdag: Kalveroulade med ost og hvide kartofler
    Fredag: Mørbrad gryde med bacon og pølser
    Lørdag: Kalvekam med bønnesaute og portvins sovs

    Søndag: Flæskesteg i sommerudgaven med mormorsalat, hvide kartofler og skysauce

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30


  • Forretter

    Gravad kalvefilet med syltede squash og løg
    Hvidvins dampede muslinger med urter
    Kold tomatsuppe med feta og basilikumsolie

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med barbecuesauce, ovnbagte cherrytomater og råstegte kartofler
    Kalvefilet med peberfrugt fyldt med champignon, bacon og ost hertil skysovs
    Rødtunge med laksemousse hertil safran sauce og hvide kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Grand Marnier is med marinerede bær og sprød jordbær marengs
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 175 DKK
    2 retter 245 DKK
    3 retter 295 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER SOMMER/EFTERÅR 2015

    Forret: Fiskefrikadeller med grov selleri remoulade
    Hovedret
    Plankebøf (af svinemørbrad) med sukkerærter og estragon sauce samt kartoffelkage
    Dessert
    Grand Marnier is med marinerede bær og sprød jordbærmarengs

    2 retter kr. 210,-  
    3 retter kr. 260,-
    Vi starter ny kokken anbefaler menu mandag den 10.8.2015

  • Teaterplatte - skal bestilles dagen i forvejen

    Forret
    Hovedret
    Dessert


    Teaterplatten består af:

    Fisk, fugl, varmt, chokolade/ost.

    Kr. 198,-

    (skal bestilles dagen i forvejen)

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK