Danish

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort  den 21.3.2017.

Aften

  • Klassiske danske retter uge 7

    Mandag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
    Tirsdag: Valentines menu - se under denne
    Onsdag: Gule ærter med flæsk og pølse
    Torsdag: Ovnstegt kyllingelår med agurkesalat og skysovs
    Fredag: Svinemørbrad med champignon a la creme
    Lørdag: Braiseret oksebryst med rødvinssovs og bagte løg
    Søndag: Flæskesteg med rødkål, hvide og brune kartofler

    Klassiske danske retter uge 8

    Mandag: Stegt rødspættefilet med remuladesovs og hvide kartofler
    Tirsdag: Sprængt svinekam med flødestuvet spinat
    Onsdag: Kalve krebinetter med stuvet porre
    Torsdag: Mørbradgryde med bacon og pølser
    Fredag: Kogt oksebryst med peberrodssovs
    Lørdag: Helstegt kalvekam med nøddesovs og ristede champignon
    Søndag: Flæskesteg med rødkål, hvide og brune kartofler

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,- 
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    Roastbeef af hjortefilet med sellerimousse og syltet østershat
    Røget laks med citruscreme på bund af små salater
    Fyldig krydret vinter suppe

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med ristede nødder,honning/balsamico sauce
    Stegt laks med rødbedecreme sauce og ristede kartofler
    Kalvefilet med ristede æbler og nødder, rosmarinsauce og hvide kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    chokolade/orange mousse med mandler og jordbærsirup
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • Kokken anbefaler

    Forret: Gratineret kæmpe rejer i let krydret tomat sovs
    Hovedret: Unghanebryst med bagt kartoffelmos, urter og skysauce
    Dessert: Chokolade/orange mousse med mandler og jordbærsirup

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.