Danish
English
German

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort  den 6.8.2017.

Aften

  • Klassiske danske retter uge 38

    Mandag: 1/2 ovnstegt kylling med skysovs og hvide kartofler
    Tirsdag: Koteletter i fad med ris
    Onsdag: Helstegt kalkunbryst med svampesovs
    Torsdag: Karbonader med stuvet ærter og gulerødder
    Fredag:Svinemørbrad med æbler og svesker
    Lørdag: Flanksteak med pebersovs og bådkartofler
    Søndag: Flæskesteg med mormorsalat

    Klassiske danske retter uge 39

    Mandag: Boller i karry med ris
    Tirsdag: Farseret ribbensteg med rødkål og skysovs
    Onsdag: Fiskefrikadeller med persillesovs
    Torsdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
    Fredag: Dansk bøf med bløde løg og skysovs
    Lørdag: Kalkun steak med bearnaisesovs
    Søndag: Flæskesteg i "sommerudgave" med mormorsalat

    BolKun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,- 
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    Laksecocktail med mild sennep/dild dressing
    Røget svinemørbrad med tomat/peberrod salat
    Cremet majssuppe med brødcrouton

    Hovedretter

    Kalve tournedos med ristede druer, sprød kartoffelkage og kalvesky sauce
    Stegt laks med syltede svampe og en urtecreme
    Stegt andebryst med blommer, broccoli og balsamico sauce
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Kold jordbær/rabarber suppe med mynteskum
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • Kokken anbefaler

    Forret: Hønsesalat med ristet bacon og toast
    Hovedret: Steak af oksefilet med bagte løg og whiskeysauce
    Dessert: Kold jordbær/rabarber suppe med mynteskum

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • Postgaarden burger - Hjemmelavet oksekødsbøf med tomatrelish, bacon og ost serveres med store pommes frites og aioli
    Postgaardens salat - Kokkens egen blandede salat med stegt kyllingebryst eller tun, semidried tomater serveret med karrydressing

    Frit valg 118,-

    (Husk at bestille bord)

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.