Danish

 

- Vi starter nyt spændende Á La Carte kort  den 25.5.2017.

Aften

  • Klassiske danske retter uge 21

    Mandag: Mørbrad bøf med ristede champignon/løg og skysovs
    Tirsdag: Kalveroulade med bacon og BBQ sovs
    Onsdag: Dampet rødspættefilet med persillesovs
    Torsdag: Postmestergryde med bacon og ris
    Fredag: Dansk bøf med bløde løg og surt
    Lørdag: Braiseret oksebryst med bønner og kraftig skysovs
    Søndag: Flæskesteg

    Klassiske danske retter uge 22

    Mandag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
    Tirsdag: Millionbøf med surt
    Onsdag: Skinke schnitzel med paprika sovs og løse majs
    Torsdag: Mørbradgryde med pølser og ris
    Fredag: Helstegt kalkunbryst med bagte tomater og flødesovs
    Lørdag: Kalveculotte med fløde kartofler og forårs grønt
    Søndag: Flæskesteg

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,- 
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    skinkeroulade med rygeostecreme og salat
    Røget ørredfilet med sommersalat af agurk og radiser
    Gedeoste salat med sennepsdressing

    Hovedretter

    Steak af oksefilet med hj.lavet bearnaise sauce, tomatkompot, forårsløg og ristede kartofler
    Kalvemørbrad med honning syltet cherrytomater, provencekartofler og skysauce
    Smørstegt rødfisk med krebsehaler, nye kartofler og dildsmørsauce
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Rabarbertrifli med brændt hvid chokolade
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • Kokken anbefaler

    Forret: Grønne asparges med citronmayonaise og rejer
    Hovedret: Sprængt unghanebryst med spinatcreme og nye kartofler
    Dessert: Rabarbertrifli med brændt hvid chokolade

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • Postgaarden burger - Hjemmelavet oksekødsbøf med tomatrelish, bacon og ost serveres med store pommes frites og aioli
    Postgaardens salat - Kokkens egen blandede salat med stegt kyllingebryst eller tun, semidried tomater serveret med karrydressing

    Frit valg 118,-

    (Husk at bestille bord)

  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.