Danish

 

Aften

  • Klassiske danske retter uge 18

    Mandag: Postmestergryde med pølser
    Tirsdag: Marineret revelsben med bagt kartoffel og salat
    Onsdag: Sprængt svinekam med flødestuvet spinat og hvide kartofler
    Torsdag: Kalvefrikadeller med ristet blomkål og skysovs
    Fredag: Kalkunsteak med bbq sovs og ristede kartofler
    Lørdag: Langtidsstegt oksebryst med kraftig skysovs
    Søndag: Morsdags menu - se under sæson menu. 1 ret : 188,- 2 retter: 258,- 3 retter: 318,-

    Klassiske danske retter uge 19

    Mandag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
    Tirsdag:Kotelet fyldt med løg champignon hertil skysovs
    Onsdag: Indbagt laks med spinat i butterdej og hvidvins sauce
    Torsdag: Millionbøf med surt
    Fredag: Mørbradgryde med bacon og pølser hertil hvide kartofler
    Lørdag: Kalveculotte med sauterede grøntsager og skysovs
    Søndag: Rullesteg med persille, skysovs og kartofler

    Kun kr. 118,-
    Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-
    Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 - 20.30


  • Forretter

    Rejeroulade med spinat
    Snegle i hvidløgssmør med krydderurter
    Forårssuppe med chorizo pølse og purløgsolie

    Hovedretter

    Kalvefilet med stegt brissel , sauce demi glace og hvide kartofler
    Smørstegt rugmelspaneret sild med syltede løg og peberrodskartofler
    Lammefilet med auberginepure, persillesky og nye kartofler
    Wiernerschnitzel som den bør serveres
    Tilbehør:
    Til alle hovedretter serveres mindst to slags grøntsager som garniture.

    Desserter

    Hjemmelavet vaniljeparfait med rabarbersirup
    Lun æbletærte med vaniljeis
    Pandekager med vaniljeis og jordbærsyltetøj
    Issymfoni med tilbehør
    Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
    Kaffe og 3 stk. belgiske chokolader
    Irsk kaffe

    1 ret 188 DKK
    2 retter 258 DKK
    3 retter 318 DKK

  • KOKKEN ANBEFALER FORÅR

    Forret: Røget ørredfilet med purløgsmayo, radiser og sprød rug
    Hovedret: Steak af oksefilet med kryddersmør, hasselback kartoffel og forårsgrønt
    Dessert: Hjemmelavet vaniljeparfait med rabarbersirup

    2 retter kr. 228,-  
    3 retter kr. 278,-

  • Mors dags menu søndag den 8.5.2016 - Åbent kl. 11.30 - 14.00 samt kl. 17.30-20.30
    Forret: Skaldyrssalat med råsyltede grønne asparges
    Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med forårsgrønt og nye kartofler vendt i smør med friske krydderurter samt balsamicosauce
    Dessert: Basilikum flødeis med jordbær
    1 ret: 188,- 2 retter:258,- 3 retter: 318,-
    Der serveret kun denne menu

    (Husk at bestille bord)
  • ØL

    Tuborg Pilsner
    30,- DKK
    Carlsberg Pilsner
    30,- DKK
    Tuborg Classic
    40,- DKK
    Tuborg Guld
    40,- DKK
    Carls special
    40,- DKK
    Carls lager
    40,- DKK
    Heineken
    40,- DKK
    Havgassens Kaby, Refsvindinge
    40,- DKK
    Refsvindinge Ale
    40,- DKK
    Refsvindinge Stout
    40,- DKK
    Refsvindinge Hvedeøl
    40,- DKK
    Alkohol fri øl
    40,- DKK
    Somersby applecider
    40,- DKK
    Somersby blackberry
    40,- DKK

    SODAVAND

    Appelsin, Squash
    25,- DKK
    Coca Cola, Alm., Light, Zero
    25,- DKK
    Sprite
    25,- DKK
    Kurvand, Citrus eller Alm.
    25,- DKK
    Citronvand
    25,- DKK
    Rød Sodavand
    25,- DKK
    Æblemost
    25,- DKK
    Appelsin Juice
    25,- DKK
    Coca Cola, Appelsin eller Carlsberg Sport - 1/2 liter
    40,- DKK
    Isvand
    15,- DKK
    Økologisk vand
    (vælg mellem blåbær, granatæble, hyldeblomst)
    30,- DKK

    KAFFE

    Kaffe eller te pr. person
    25,- DKK
    Kransekage
    15,- DKK
    Belgisk chokolade (pr. stk.)
    10,- DKK
    Stærk kaffe
    25,- DKK
    Cappuccino
    28,- DKK
    Café au lait
    28,- DKK
    Expresso Chokolade
    28,- DKK
    Varm Chokolade
    25,- DKK
    Iskaffe m/vaniljeis
    35,- DKK
    Irish Coffe m/ 4 cl. Tullamore
    70,- DKK


  • Hovedretter:

    Kyllingespyd
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Røde pølser
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites
    Fiskefilet
    Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

    Desserter:

    Issymfoni
    Pandekager
    med vanilje is og jordbærsyltetøj
    Vanilje is
    med chokoladesauce
    Børne ZOO is


    1 ret: 75 kr.

    2 retter: 125 kr.