- Vi har startet et nyt og spændende á la carte kort. Kom og prøv.

Frokostkort

Vi severe frokost fra kl 12 -14  

Pariserbøf med kapers, høvlet peberrod, rødbeder, løg og

æggeblomme

145 kr

Æggekage med bacon, sennep og rødbeder

125 kr.

Sandwich med røget laks, salat og urtecreme

125 kr.

Sandwich med ristet kyllingebryst, bacon, salat og

karrycreme

125 kr.

 

 

 

Forret

Røget laks med spinatfløde og sprød rug

Græskarsuppe med kylling og pestocreme

Tarteletter med høns i asparges

 

Røget andebryst med æble-blomme chutney

 

85 kr.

Hovedretter

Steak af oksefilet på Grill, med stegt grøntsager,

Rigtig bearnaisesovs og store pom. Fritter

Stegt laks med smørsauteret grønt, citrussauce og hvide kartofler

Kalvefilet med græskarcreme, syltet rødløg,

 

Wienerschnitzel med smørsovs, ærter og pom saute

 

199 kr.

 

Dessert

Gammeldaws Æblekage: Æblekompot med vanilje,

makroner, sukkerrasp og flødeskum.

Pandekager med syletøj og Hjemmelavet vaniljeis

Æbletærte med ristede mandler og creme fraiche

Is symfoni med chokoladesovs.

 

75 kr.

Tarzan menu

Forret

Marinerede tigerrejer med mangosalat

 

Hovedret

Kalvemørbrad med sprød palmehjerte, baslikumsauce og bagte tomater

 

Dessert

Tærte med chokolade og banan, hertil syltede bær

 

2 retter 269 kr.

3 retter 325 kr.

HOVEDRETTER:

Kyllingespyd
Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

Røde pølser
Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

Fiskefilet
Hertil kan vælges mellem hvide kartofler eller pommes frites

DESSERTER:
Issymfoni

Pandekager med vanilje is og jordbærsyltetøj

Vanilje is med chokoladesauce

1 ret: 75 kr.
2 retter: 125 kr.

Fad øl   Tuborg Classic Lille 0,33 cl. Alm. 0,50 cl3959
Fad øl   Grimbergen Blond Lille 0,33 cl.  Alm.  0,50 cl4969
Fad øl   Grimbergen Double 0,33 cl.  Alm  0,50 cl4969
Fad øl   Carlsberg   Lille  0,33 cl  Alm.  0,50 cl  3959
Tuborg Pilsner 35
Carlsberg Pilsner35
Carls lager  42
Havgassens Kaby, Refsvindinge 42
Refsvindinge Ale42
Refsvindinge Stout  42
Refsvindinge Hvedeøl42
Alkohol fri øl 40
SODAVAND
Fanta, Coca Cola, Alm., Zero Sprite, Danskvand, Citrus eller Alm.29
Æblemost  Glas 0,33 cl.25
Appelsin Juice Glas 0,33 cl. 25
Isvand                           15
KAFFE
Kaffe / the pr. person eller Varm Chokolade39
Dagens kage  med kaffe 69
Belgisk chokolade (pr. stk.)10
Espresso Dobbelt39
Espresso                                                                                                 35
Cappuccino                                                                                             35
Cappuccino Chocoate35
Café au lait 35
Espresso Chokolade29
Irish Coffee m/ 4 cl. Tullamore 69

 KLASSISKE DANSKE RETTER

Uge 37

Mandag:           ½ ovnstegt kylling med hj. agurkesalat

Tirsdag:              Kalvehakkebøf med flødesovs og surt

Onsdag:              Kotelet med karrysovs og ris

Torsdag:             Mørbradgryde med bacon og pølser

Fredag:               Langtids stegt oksebryst med selleripure og skysovs

Lørdag:               Kalveculotte med rødvinssauce og ovnkartofler

 

Søndag:              Flæskesteg med sprød svær og rødkål

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med vaniljeis

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 1 ret kr. 118,- 2 retter kr. 168,-

 

KLASSISKE DANSKE RETTER

Uge 38 

Mandag:           Chilli con carne med ris og creme fraiche

Tirsdag:             Kogt oksebryst med peberrod sovs

Onsdag:             Boller i karry med ris

Torsdag:            Peber hakkebøf med pebersovs og pom frit

Fredag:              Svinemørbrad med champignon a la crème

Lørdag:              Rosa stegt kalvetykkam med bønner

 

Søndag:             Flæskesteg med sprødsvær og rødkål 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med vaniljeis

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 1 ret kr. 118,- 2 retter kr. 168,-

 

KLASSISKE DANSKE RETTER

Uge 39

Mandag:           Bacon stegt kalkunbryst med paprikasovs

Tirsdag:             Karbonader med stuvet ærter og gulerødder

Onsdag:             Svinekam stegt som vildt med sødt og surt

Torsdag:            Dansk bøf med bløde løg og skysovs

Fredag:              Braiseret kalvespidsbryst med grillet peberfrugt

Lørdag:              Flanksteak med bagt kartoffel med kryddersmør

 

Søndag:             Flæskesteg med sprød svær og rødkål

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med vaniljeis

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 1 ret kr. 118,- 2 retter kr. 168,-