Uge 42

KLASSISKE DANSKE RETTER

Mandag: Store kødboller i tomatsauce

Tirsdag: Kalkunbryst med bacon og bearnaisesovs

Onsdag: Medister med bagte rodfrugter og skysovs

Torsdag: Svinemørbrad med champignon a la crème

Fredag: Hakkebøf med bløde løg og surt

Lørdag: Flanksteak med fyldt bagt kartoffel og rodfrugter

Søndag: Flæskesteg Rødkål, kartofler og sky sovs

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 

1 ret kr. 118,-   2 retter kr. 168,-

 

Uge 43

Herregårdsbøf med ærter og bearnaisesovs

Sprængt svinekam med peberrodsovs

Forlorenand med surt og flødesovs

Karry gullasch med ris

Mørbradgryde med bacon og pølser

Flanksteak med bagt kartoffel og salat

Flæskesteg

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 

Uge 44

½ ovnstegt kylling med surt og skysovs

Gullasch med mos

Skinke schnitzel med paprikasovs

Biksemad med spejlæg

Indbagt svinemørbrad med spinat og skysovs

Helstegt kalvekam med ristede svampe og rødvinssauce

Flæskesteg

 

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 

Uge 45

Postmestergryde med ris

Svinekam stegt som vildt

Helstegt kalkunbryst med bearnaisesovs

Gratineret kalvehakkebøf med BBQ sovs

And se under Mortens aften

And se under Mortens aften

 

And se under Mortens aften

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni