SERVERES HVER DAG FRA KL. 17.00 - 20.30

 

 Uge 50

KLASSISKE DANSKE RETTER

Mandag: Lasagne med salat

Tirsdag: Fiskefrikadeller med persillesovs

Onsdag: Farseret ribbensteg med stuvet porre

Torsdag: Stegt kyllingefilet med ristede svampe og fløde sovs

Fredag: Herregårdsbøf med bearnaise og ærter

Lørdag: Flanksteak med rødvin sovs og glaserede beder

Søndag: Postmester menu:

Forret: Asparges Suppe m/kødboller og brød til 

Hovedret: Gammeldags oksesteg m/ bønner, glaseret perleløg,

hvidekartofler og skysovs

Pris KUN 198 kr. pr. person 

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 1 ret kr. 118,-   2 retter kr. 168,-

 

Uge 51

KLASSISKE DANSKE RETTER


Mandag: Biksemad med spejlæg

Tirsdag: Frikadeller med julekål

Onsdag: Stegt andelår med orangesauce

GOD JUL OG GODT NYTÅR

 

 

Til dessert kan vælges mellem:

Lun æbletærte med Cremefraiche

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

1 ret kr. 118,-   2 retter kr. 168,-