Forside   |   Tip en ven   |   Udskriv   |   Links   |   Kontakt   |   Tel. +45 7592 1855        
Vores bygning
Vores bygning
Terrasse
Terrasse
Sort hvid BB
Sort hvid BB
Sol
Sol
Ver
Ver
Restaurant
Restaurant

Dansk klassiker alle ugens dage

 Uge 43   KLASSISKE DANSKE RETTER



Mandag: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag: Coq au vin (ung hane i vin)
Onsdag: Forloren hare med tyttebær og vildtsovs
Torsdag: Kogt oksebryst med peberrodssovs
Fredag: Svinemørbrad med champignon a la creme
Lørdag: Langtidsstegt kalvebryst med rodfrugter og skysovs
Søndag: Flæskesteg i vinterudgave - med rødkål, brunede kartofler og skysovs

 

 

 Uge 44  

Mandag: Kotelet med ris og karrysovs                                                                                                                                      
Tirsdag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
Onsdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Torsdag: Høns i frikasse med hvide kartofler
Fredag: Rullesteg med svesker og rødkål
Lørdag: Rosastegt kalvekam med svampesovs 
Søndag: Flæskesteg i vinterudgaven - med rødkål, brunede kartofler og skysovs 

 

Til dessert kan vælges mellem:

 Lun æbletærte med vaniljeis

Friturestegt camembert

Pandekage med vaniljeis

Issymfoni

 1 ret kr. 118,-   2 retter kr. 168,-

Ud af hus kun kr. 98,- 

Ugens menu


Klassiske danske retter uge 44:       

 

Mandag: Kotelet med ris og karrysovs
Tirsdag: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder
Onsdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Torsdag: Høns i frikasse med hvide kartofler
Fredag: Rullesteg med svesker og rødkål
Lørdag: Rosa stegt kalvekam med svampesovs
Søndag: Flæskesteg i vinterudgaven - Med brunede kartofler, rødkål og skysovs                                                                                                                                                     

 

Kun kr. 118,-

Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30
Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-

Se alle uge dage

Kørselsvejledning
Map

Aktuelt lige nu
07.10.2014

2 retters klassisk menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 450,- per person Eller 3 retters a la carte menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 625,- per person. OBS Vi starter nyt spændende a la carte kort onsdag den 15. okt. Fredericia kan meget mere end du ved- Så kom.................

29.09.2014

Onsdag den 15.10.2014 starter vi nyt spændende a la carte kort.