KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage
Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-
Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen for marts:
- Ceviche af kulmule med ramsløgsmayo og radise
- Stegt andebryst med salvie, sauteret grønkål, syltede bøgehatte, kraftig skysauce med timian og stegte kartofler
- Gulerodssorbet på bund af sprød krydderkage
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bestil venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Bestil senest kl. 19.30.
Frokosttilbud - Æggekage og øl
Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 135,-
Æggekage med stegt flæsk, tomater og purløg. Serveres med brød, rødbeder, sennep og en fadøl
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
5-6 juli menu
Traditionen tro serverer vi en lækker menu til Fredericias byfest.
Menuen serveres både til frokost og aften.
Hovedret
Ovnstegt økologisk kylling med hj. agurkesalat, skysovs, mormorsalat og nye danske kartofler
Dessert
Marinerede jordbær med brændt hvid chokolade
Pris kr. 285,- pr. person
Book dit bord på tlf.: 7592 1855 eller mail: hotel@postgaarden.dk
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu.
Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne