KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE VORES KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen for marts:

  • Ceviche af kulmule med ramsløgsmayo og radise
  • Stegt andebryst med salvie, sauteret grønkål, syltede bøgehatte, kraftig skysauce med timian og stegte kartofler
  • Gulerodssorbet på bund af sprød krydderkage

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bestil venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Bestil senest kl. 19.30.

 

 

øl

Frokosttilbud - Æggekage og øl

Mandag - fredag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 135,-

Æggekage med stegt flæsk, tomater og purløg. Serveres med brød, rødbeder, sennep og en fadøl

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

5-6 juli menu

Traditionen tro serverer vi en lækker menu til Fredericias byfest.

Menuen serveres både til frokost og aften.

Hovedret

Ovnstegt økologisk kylling med hj. agurkesalat, skysovs, mormorsalat og nye danske kartofler

Dessert

Marinerede jordbær med brændt hvid chokolade

Pris kr. 285,- pr. person

 

Book dit bord på tlf.: 7592 1855 eller mail: hotel@postgaarden.dk

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindekomsammen eller lign? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den rette menu. 

Se mere

Økomærke hotel postgaarden

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne