Danish
English
German

Gæstebog

12.12.2015: Thank you so much for a lovely stay at your speciel hotel. The staff are all so welcoming and friendly. We will certainly come Again when we vivit from England.

16.11.2015: Ingen tvivl! Postgaarden er vores hotel i Fredericia. Besøge jævnligt dette dejlige sted "oasen" i byen (: Modtaget af sødt personale som gamle venner. Dejligt afslappende med god mad og atmosfære. Hotellet lever! Tak for denne gang. Randers

14.10.2015: Hej på Postgaarden. Et herligt sted rigtig godt for alle med god plads til min søn der skal følges nye steder, rigtig rart. Lækkert sted med hygge i hver en krog, personale der stråler og ser glade og venlige ud.Tusind tak for et dejligt ophold.

25.9.2015: Tusind tak for et fantastisk hyggeligt ophold og tak for den meget finebetjening fra et søt og venligt personale.

19.8.2015: Her blev vi mødt med et glad velkommen. Budt ind i en atmosfære af charme og hygge. Hvor vi kiggede hen, var der noget nyt at se. Tak for et fantastisk ophold, og lækkert mad. Kommer helt sikkert igen. Skive

24.7.2015: Veldig kaselig hotel med en unik samling av malerier, porcelæn og sølv. Herlig afslappet atmosfære med veldig hyggelig personale! Hit komme vi gjerne igjen. Stavanger, Norge

Juni 2015: We loved our stay, only 1 night, not long enough. The staff are so helpful + friendly. And the food. Superb! It is such a lovely old hotel. Thank you. Melb. Australia

6.6.2015: Tusind tak fo dejlig mad og en fantastisk atmosfære, vi var hldige at få lov at se alle de fine ting på gangee, SMUKT!

Maj 2015: En dejlig middag + ekstra oplevelse at vi blev vist rundt blandt det gamle porcelæn. Brødstrup

2.5.2015: Af hjertet tak for at gøre Andreas & vores dag dejlig og uforglemmelig i anledningen af hends konfirmation. Vi følte os trygge og velkomne. 

21.3-22.3 2016: Tak for en dejlig overnatning, skøn mad og super venlig betjening. Vi kommr snart igen

12.2.2015: Meget nostalgi, det kunne vi begge li´ Tak for nogle dejlige dage det to fra Als

22.1.2015: Kære Postgaarden, Tak for et dejligt ophold hvor vi har nydt dejlig aftensmad, sød og venlig betjening. Her er en hyggelig og varm atmosfære. Hygggeligt at se så mange "gamle" møbler og div. Håber at vi snart skal ses igen. Bornholm   

14:12.2014: Tak for en dejlig weekend med gode oplevelser, god betjening, lækker mad og hyggelig stemning. Værd at vende tilbage til. Svendborg

27.11.2014: Kære Hotel Postgaarden, For første (og ikke sidste gang) har vi besøgt jeres dejlige hotel, hvor vi blev modtaget af fatastiske smil og megen varme. Vi har fået 2 helt fremragende måltideren rigtig god vin til verordentlig gode priser. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør ophold her på hotellet og ser hvilke nye spektakulære ting der kommet frem på hylderne.

14.10.2014: Tak for et dejligt ophold her på Hotel Postgaarden, det har vøret dejligt at se hvor flot her er blevet, da jeg har fulgt alle udsendelser i fjernsynet med jer. Her er helt utroligt hyggeligt med alle de gamle møbler og hvad her ellers er, i forstår det rigtigt. Så det er en nydelse at være her. Maden vi har fået har været helt fantastisk. Vi ønsker alt det bedste for jer fremover.
Venlig hilsen Erik, Jette hansen, Grindsted

5.10.2014: Tak for dejlig flæskesteg den gled ned som en leg. Og dertil husets vin den var bare rigtig fin. Is og pandekager det var lækre sager. Hertil betjening på bedste vis, lige til en første pris.
Østbirk, Århus og Højen

4.8.2014: Every time we come and stay in this hotel, it is a pleasure! From France to Sweden, the middle stop in Postgaarden. Bjarne and Bent are so friendly and we feel good! Nice place! So cosy we enjoyed our stay in your hotel.
The French guests every year.

28.7.2014: Thank you for the warm welcome! Nice hotel, very clean. Hope to come again over 14 days.
Fam. Zwietering Amstelveen, The Netherlands 

23.7.2014: "LANDMAND SØGER KÆRLIGHED" og de gør det bedst på Postgaarden. Der er kærlighed i luften. Tak for god betjening!
TV 2 BLU 

15.7.2014: Hyggelig lille hotel med en speciel tidslomme.
Peter og Marian 

5. - 6. Juli 2014: Tak for endnu et dejligt ophold med god 5. Juli menu, dejligt værelse og et fremragende morgenbord. Mange hilsner og på gensyn.
Lene og Arne Meyhoff, Silkeborg 

Juli 2014: Tak for en hyggelig overnatning med god, god mad og dejlige omgivelser, hvor man føler sig hensat til TV seriens "Matador".
Hilsen Frederikshavn

29.6.2014: Tusind tak for et rigtigt behageligt ophold. Her er hjertelighed og atmosfære - her er hyggeligt og hjemligt. Og hertil vender vi helt sikkert tilbage.

Juni 2014: Tak for et uforglemmeligt ophold. I får 4 1/2 - 5 stjerner for et meget seviveminded ophold. I har fuldt levet op til jeres fjernsynsudsendelse.
Ole og Lene Jensen

6.6.2014: Tak for rigtig dejlig mad, den gjorde os virkelig glad. Vinen havde en dejlig smag, der faldt lige i vores behag. Udsøgt betjening af venligt personale i hyggelige og flotte spisesale.
Mange hilsner fra os på Elmebakken, Højen

25.5.2014: Følte os velkommen. som at være gæst i et privat hjem. ******
Mange hilsner Stine og Jørgen Ålborg 

25.4.2014: Tak for tredje gang jeg nu sidder her og skal skrive lidt pæne ord om Postgaarden, opgaven er ej svær, min beundring for stedet er stor. Når jeg ser hotellet så banker mit hjerte og  glæden den vælder frem. Rent faktisk må jeg sige så er det som at komme hjem, Jeg nyder hver dag, og hvem ved måske jeg endnu klarer lidt år og dage, så lover jeg jer i to gange B jeg med glæde vender tilbage. Tak for alt og de hjerteligste hilsner til alle.
Willy og Ruth Blomgren

29-03-2014: Kan absolut anbefales! For os en uforglemmelig weekend i dejlige rammer. Perfekt beliggenhed, gode P-forhold, venligt personale, god morgenmad, pænt og rent værelse. Kunne dog godt tænke os, at sengene ikke hele tiden gled fra hinanden J // 29-03-2014, Værs. Nr. 66
Mvh Et par meget tilfredse gæster

25.3.2014: Vi skulle have været her i 1 døgn vi blev i 2! Vi tager hjem som ambassadører for Postgaarden. Tak for god mad, venlig og sød betjening, samt finurlige oplevelser ved at gå på opdagelse i hotellet.
Mange venlige hilsner.

23.3.2014: Tak for et par hyggelige dage på Postgaarden. Her er rigtig dejligt- Det var ligesom at besøge "Matador".
Hilsen Johny og Karen, Rødovre

9.3.2014: Fantastisk hotel. God service og gennemført matador-stil. 

8.3.2014: Tak for en fantastisk oplevelse. Dejlig betjening, lækker mad og skønne omgivelser (: Helt sikkert et sted der er værd at besøge igen!

22.2.2014: Tak for dejlig mad. Det var det bedste vi har fået her over i Jylland vi kommer fra Lolland vi siger TAK TAK.

22.2.2014: Tak for nu-vi har virkelig nydt jeres lille univers. ****
Boisen

18.1.2014: Tak for et hyggeligt ophold. Man kan ikke blive træt af at se på de spændende ting, der er indrettet med. Vi kommer igen når det bliver varmere i vejret. P.S. betjeningen er meget venlig og imødekommende
Vibeke og Leif Hansen