Forside   |   Tip en ven   |   Udskriv   |   Links   |   Kontakt   |   Tel. +45 7592 1855        
Vores bygning
Vores bygning
Terrasse
Terrasse
Sort hvid BB
Sort hvid BB
Sol
Sol
Ver
Ver
Restaurant
Restaurant
Ugens menu


Klassiske danske retter uge 43:       

 

Mandag: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag: Coq au vin (ung hane i vin)
Onsdag: Forloren hare med tyttebær og vildtsovs
Torsdag: Kogt oksebryst med peberrodssovs
Fredag: Svinemørbrad med champignon a la creme
Lørdag: Langtidsstegt kalvebryst med rodfrugter og skysovs
Søndag: Flæskesteg i vinterudgaven - Med brunede kartofler, rødkål og skysovs                                                                                                                                                     

 

Kun kr. 118,-

Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30
Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-

Se alle uge dage

Kørselsvejledning
Map

Aktuelt lige nu
07.10.2014

2 retters klassisk menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 450,- per person Eller 3 retters a la carte menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 625,- per person. OBS Vi starter nyt spændende a la carte kort onsdag den 15. okt. Fredericia kan meget mere end du ved- Så kom.................

29.09.2014

Onsdag den 15.10.2014 starter vi nyt spændende a la carte kort.