Forside   |   Tip en ven   |   Udskriv   |   Links   |   Kontakt   |   Tel. +45 7592 1855        
Vores bygning
Vores bygning
Terrasse
Terrasse
Sort hvid BB
Sort hvid BB
Sol
Sol
Ver
Ver
Restaurant
Restaurant

Galleri

hotel
hotel
hygge
hygge
rødt værelse
rødt værelse
te skab
te skab
reception 24 timer i døgnet
reception 24 timer i døgnet
åben alle dage
åben alle dage
baren
baren
gårdhaven
gårdhaven
restaurant
restaurant
mødelokale
mødelokale
rødt værelse
rødt værelse
hotelværterne
hotelværterne
værelse 33
værelse 33
and
and
Ugens menu


Klassiske danske retter uge 43:       

 

Mandag: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag: Coq au vin (ung hane i vin)
Onsdag: Forloren hare med tyttebær og vildtsovs
Torsdag: Kogt oksebryst med peberrodssovs
Fredag: Svinemørbrad med champignon a la creme
Lørdag: Langtidsstegt kalvebryst med rodfrugter og skysovs
Søndag: Flæskesteg i vinterudgaven - Med brunede kartofler, rødkål og skysovs                                                                                                                                                     

 

Kun kr. 118,-

Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 – 20.30
Også mad ud af huset ved afhentning - kun kr. 98,-

Se alle uge dage

Kørselsvejledning
Map

Aktuelt lige nu
07.10.2014

2 retters klassisk menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 450,- per person Eller 3 retters a la carte menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet for kun 625,- per person. OBS Vi starter nyt spændende a la carte kort onsdag den 15. okt. Fredericia kan meget mere end du ved- Så kom.................

29.09.2014

Onsdag den 15.10.2014 starter vi nyt spændende a la carte kort.